Airconditioning-oplossingen Wim Lameire | WL Constructions - Torhout
WL CONSTRUCTIONS bvba

Tabaksveld 4
8650 Houthulst
GSM 0472 71 16 03
info@wl-c.be

Indien u deze pagina optimaal wenst te bekijken, kunt u hier de nodige Flash-player downloaden.

Ook de bezoekers die liever geen gebruik maken van deze Flash-plugin willen we laten kennis maken met de diensten van WL-Constructions - Wim Lameire

Onze diensten omvatten : airco-oplossingen, airconditioning, airco West-Vlaanderen, airco Daikin, warmtepompen, klimatisatie, climatisatie, installatie van airco's, inox-maatwerk, inox-balustrades, erkend dealer Daikin airco, koelen en verwarmen, vloerverwarming, plaatsen en installeren koelcellen, verhuur koelcellen, promotie Daikin inverter-gestuurde warmtepomp

Airco-oplossingen - Airconditioning

WL Constructions is erkend dealer van het merk Daikin wat bekend staat voor zijn oplossingen van zeer goede kwaliteit aan betaalbare prijzen.

Op de website van Daikin vindt u tal van oplossingen voor nieuwbouw, renovaties van bestaande woningen, wijnkelders, etc... Daarnaast omvat het gamma van Daikin ook industriële oplossingen (waterchillers) voor verwarming en koeling van producten.

U selecteert het toestel dat de beste oplossing biedt in uw specifieke geval (wandmodel, vloermodel, ...) en wij rekenen voor U het vermogen uit dat U een aangenaam comfort garandeert.

Daikin airco-systemen hebben een garantie van 3 jaar, gezien de uitmuntende kwaliteit.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of laat ons weten hoe we U van dienst kunnen zijn !

 

WL Constructions - airconditioning WL Constructions - airconditioning WL Constructions - airconditioning